Knapp for registrer deg som artist

 

 

 

 

Livemusikk eller DJ til bryllup, bursdag eller andre fester

Finn artister i Vestfold fylke som passer for dere.

Musikk til bryllupet er viktig. Bryllupsartister.no tilbyr en oversikt over bryllupsartister i Vestfold. Her finner du DJ eller livemusikk til både vielsen og bryllupsfesten. Velg mellom solister, blåsere, coverband, rock and roll eller mer tradisjonelle danseband. Bryllupsartister.no tilbyr et solid utvalget og er en av landets ledende aktører når det gjelder bryllupssangere og musikk til bryllup.

Alle våre artister kan selvfølgelig også bookes til andre arrangementer enn bryllup. Bursdager, fester og julebord er noen eksempler. Ta kontakt med dem for å høre hvordan de kan bidra til å gjøre deres arrangement til en suksess.

musikkartister.no

 

Vestfold

 

1. Christina Halvorsen

Swing'it Dixieband

Christina Halvorsen

 

Utdannet fra den anerkjente Paul McCartney-skolen i Liverpool er Christina Halvosen det perfekte valget som solist til deres bryllup. Hun har lang erfaring fra vielser og med sin fantastiske stemme gjør hun sitt for at deres bryllup blir den drømmedagen dere håpet på.

Full profil

Swing it Dixieband

 

Swing'it Dixieband er Norges fresheste og hippeste gla'jazzband!

Bandet har de siste årene skapt skamgod stemning på alt fra store festivaler til jazzklubber, utested og puber, til bryllup, eventer og fester.

Full profil

Harriet Hildebrand Kjærnsrød

Hilde Holme

Solist til bryllup - hilde holme

 

Harriet spiller Euphonium (Baryton).

Ved å velge Harriet og hennes Euphonium(Baryton) i din vielse er du sikret en fantastisk atmosfære for ekteskapsinngåelsen. Instrumentet gir en unik lyd fyller hele rommet med sin vakre klang.

Full profil

Solist til bryllup - hilde holme

 

Hilde er profesjonell sanger med erfaring fra bl.a. bryllup, begravelse, julebord og show. Hun kommer gjerne med forslag til sanger hvis det er ønskelig. Hilde vil gjøre sitt ytterste for at seremonien blir slik brudeparet håper på.

Full profil

Ingelin Dahl Helbø

Tom Johan Eriksen

Ingelin Dahl Helbø

 

Ingelin er en profesjonell sanger og sangpedagog, med sans for vakre ballader og sterk formidling. Ingelin spiller piano selv, men kan også stille med gitarist, kor eller andre ønskelige sammensetninger i deres bryllup.

Full profil

Ingelin Dahl Helbø

 

Tom Johan er et enmannsorkester med lang erfaring med å spille i bryllup. Kan spille opp til danse på kvelden, men spiller gjerne også musikk til sangene under middagen og taffelmusikk til maten.

Full profil

Perfect Day

Midtlivskrisa

Perfect Day

 

Perfect Day spiller sangene du kjenner igjen fra 50-tallet og frem til i dag fremført med særdeles god musikalitet og glød!

De kan også spille i vielsen og framføre taffelmusikk.

Full profil

Midtlivskrisa

 

Lett og ledig gitar-duo fra Vestfold bestående av sjarmørene og 1972 modellene Henrik Eriksen (Gitar, sang) & Roy Martin Edvardsen (Gitar, sang), som spiller et bredt utvalg av nye og gamle coversanger til fest og dans.

Bredt repertoar som passer flott til et bryllup.

Full profil

Andreas Harket

Charlotte Wilhelmsen

Midtlivskrisa

 

Andreas Harket er en erfaren og etterspurt artist, pianist, sanger, trompetist og gitarist. Han har i en årrekke gledet brudepar med sin enorme musikalitet. Under vielsen eller festen, taffelmusikk, soloinnslag, musikk til brudevalsen, partymusikk på kvelden der han tar med band.

Full profil

Charlotte Wilhelmsen

Ønsker du et personlig og vakkert sanginnslag i vielsen eller på bryllupsfesten? Charlotte Wilhelmsen er en profesjonell sanger som behersker flere sjangre (fra pop til klassisk) og tilpasser gjerne repertoaret til det enkelte bryllup.Full profil

Tom Arnes Duo

Lina Oftebro

Tom Arnes Duo

En duo som spiller god dansemusikk for et voksent publikum. God erfaring fra bryllup. De vet hva som skal til for å få fart på dansegulvet.

Full profil

Marit Drivenes

 

Lina har over 20 års erfaring med alt fra.
Wallmans Salonger til ulike band, bryllup event og begravelser.
Med Linas allsidige bakgrunn,sørger hun for at dere får en fin, personlig og minneverdig musikkopplevelse til deres bryllup.

Full profil

Bare Frode Band

Ida Gudim

Bare Frode Band

Bare Frode Band, er et allsidig enmannsorkester som spiller musikk som spenner seg fra 50-tallet og frem til dagens hits - sanger du kjenner igjen! God erfaring fra bryllup.

Full profil

Bare Frode Band

Ida Gudim er en profesjonell sanger og hennes nyanserike stemme skaper allerede inntrykk hos sitt publikum. Med Ida som solist i ditt bryllup er du sikret en uforglemmelig opplevelse og en fantastisk atmosfære i deres vielse.

Full profil

Joar Balstad

Cecilie Nesstrand

Joar Balstad

 

Joar er en dreven og allsidig trubadur og spellemann. Han har god erfaring fra bryllup.

Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll.

Full profil

Cecilie NEsstrand

Cecilie er en solist med lang og god erfaring. Hun har sunget i mange vielser og vært med på å skape den perfekte stemningen for brudeparet i deres bryllup.

 

Skal du gifte deg? Forsterk det magiske øyeblikket med solosang fra Cecilie.

Full profil

Byron Williams Jr.

Maria Gilberg Spikkeland

Pedersang

 

Byron Williams har en av Norges beste soulstemmer. Byron er opprinnelig fra USA, men har bodd i Europa i 22 år. Han var tidligere medlem av legendariske The Drifters og har opptrått på flere av Norges festivaler og i flere show/events. Han har 15 års erfaring fra flere bryllup.

Full profil

Maria Gilberg Spikkeland

Jeg er en sanger, pianist og låtskriver, med utdanning fra Griegakademiet i Bergen (klassisk piano), LIPA/"Paul McCartneyskolen" i Liverpool (pop/sang) og Complete Vocal Institute i København (sang). Jeg har lang erfaring med å opptre, og kan spille alt fra solosanger der jeg akkompagnerer med selv, til instrumentale innslag på piano, som f.eks inn- og utgangsmarsj, til å være forsanger og spille til fellessanger.Full profil

Susanne og Trond Kleven

 
Susanne Kleven

 

Ekteparet Susanne og Trond Akerø-Kleven har i flere år sunget og spilt i bryllup, firmafester, bursdager og begravelser.

Hver for seg, eller sammen, kan de være med på å skape en perfekt bryllupsdag.

Full profil

   
   
       
   
       

 

bryllupslokaler.net