Knapp for registrer deg som artist

 

 

 

 

Livemusikk eller DJ til bryllup, bursdag eller andre fester

Finn artister i Vest-Agder fylke som passer for dere.

Musikk til bryllupet er viktig. Bryllupsartister.no tilbyr en oversikt over bryllupsartister i Vest-Agder. Her finner du DJ eller livemusikk til både vielsen og bryllupsfesten. Velg mellom solister, blåsere, coverband, rock and roll eller mer tradisjonelle danseband. Bryllupsartister.no tilbyr et solid utvalget og er en av landets ledende aktører når det gjelder bryllupssangere og musikk til bryllup.

Alle våre artister kan selvfølgelig også bookes til andre arrangementer enn bryllup. Bursdager, fester og julebord er noen eksempler. Ta kontakt med dem for å høre hvordan de kan bidra til å gjøre deres arrangement til en suksess.

 

bryllupsfotografer.no

 
Vest-Agder

 

Ingrid Frøsland

Maria Gilberg Spikkeland

Ingrid Frøsland

 

Jeg er en allsidig sanger og låtskriver, som har lang erfaring med å opptre. Jeg er spesielt vant til å spille i vielser, men kan også spille akustiske låter til middager eller fester, samt i begravelser.

Full profil

Maria Gilberg Spikkeland

Jeg er en sanger, pianist og låtskriver, med utdanning fra Griegakademiet i Bergen (klassisk piano), LIPA/"Paul McCartneyskolen" i Liverpool (pop/sang) og Complete Vocal Institute i København (sang). Jeg har lang erfaring med å opptre, og kan spille alt fra solosanger der jeg akkompagnerer med selv, til instrumentale innslag på piano, som f.eks inn- og utgangsmarsj, til å være forsanger og spille til fellessanger.Full profil

Joar Balstad

Rebekka Falck

Joar Balstad

 

Joar er en dreven og allsidig trubadur og spellemann. Han har god erfaring fra bryllup.

Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll.

Full profil

Rebekka Falck

 

Stemningsfull musikk. Rebekka Falck er har en unik sangstemme, sterk innlevelse og formidling. Hun er en allsidig rytmisk sanger som har holdt mye konserter,deltatt som artist på festivaler samt sunget i kirker og menigheter i forbindelse med bryllup og gudstjenester.

Full profil

Ingrid Grøvan - Solist

DJ Keith

Ingrid Grøvan

 

Solist med klassisk utdannelse fra Griegakademiet i Bergen. Har god erfaring med å synge i bryllup. Ønsker å synge de sangene som betyr noe for dere - for å gjøre dagen deres perfekt!

Full profil

Valborg Bakke

 

DJ Keith er en profesjonell og erfaren DJ.

Som DJ spiller han i bryllup og på fest, og har god erfaring med å skape fantastik stemningen på den store bryllupsdagen.

DJ Keith er en allsidig DJ som spiller alle typer musikk. Han tilpasser seg kundens ønsker og aldersgruppen blant gjestene.

Full profil

 

bryllupslokaler.net