Knapp for registrer deg som artist

 

 


 

 

 


Livemusikk eller DJ til bryllup eller andre arrangementer

Finn artister i Rogaland fylke som passer for dere.

Musikk til bryllupet er viktig. Bryllupsartister.no tilbyr en oversikt over bryllupsartister i Rogaland. Her finner du DJ eller livemusikk til både vielsen og bryllupsfesten. Velg mellom solister, blåsere, coverband, rock and roll eller mer tradisjonelle danseband. Bryllupsartister.no tilbyr et solid utvalget og er en av landets ledende aktører når det gjelder bryllupssangere og musikk til bryllup.

Alle våre artister kan selvfølgelig også bookes til andre arrangementer enn bryllup. Bursdager, fester og julebord er noen eksempler. Ta kontakt med dem for å høre hvordan de kan bidra til å gjøre deres arrangement til en suksess.

 

Rogaland

 

bryllupsfotografer.no

Joachim Rostrup - Trubadur

Joar Balstad

Joachim Rostrup

 

Joachim Rostrup er en erfaren trubadur som gjerne spiller opp til dans og skaper god stemning i deres bryllup i hele Rogaland. Han spiller mye norsk rock og det viser seg alltid å være en stor suksess!

Full profil

Joar Balstad

 

Joar er en dreven og allsidig trubadur og spellemann. Han har god erfaring fra bryllup.

Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll.

Full profil

Valborg Bjerkreim

DJ Keith

Valborg Bakke

 

Valborg Bjerkreim er en profesjonell vokalist med lang erfaring fra sang i vielser og bryllup. Hun har god stemmekontroll og behersker et bredt spekter av sjangre. Hun akkompagnerer seg selv på piano, og spiller og synger aller helst brudeparets ønskelåter, for å gjøre dagen mest mulig personlig for brudeparet

Full profil

Valborg Bakke

 

DJ Keith er en profesjonell og erfaren DJ.

Som DJ spiller han i bryllup og på fest, og har god erfaring med å skape fantastik stemningen på den store bryllupsdagen.

DJ Keith er en allsidig DJ som spiller alle typer musikk. Han tilpasser seg kundens ønsker og aldersgruppen blant gjestene.

Full profil

   
       

 

bryllupslokaler.net