Knapp for registrer deg som artist

 

 

 

 

Livemusikk eller DJ til bryllup eller fest

Finn artister i Oppland fylke som passer for dere.

Musikk til bryllupet er viktig. Bryllupsartister.no tilbyr en oversikt over bryllupsartister i Oppland. Her finner du DJ eller livemusikk til både vielsen og bryllupsfesten. Velg mellom solister, blåsere, coverband, rock and roll eller mer tradisjonelle danseband. Bryllupsartister.no tilbyr et solid utvalget og er en av landets ledende aktører når det gjelder bryllupssangere og musikk til bryllup.

Alle våre artister kan selvfølgelig også bookes til andre arrangementer enn bryllup. Bursdager, fester og julebord er noen eksempler. Ta kontakt med dem for å høre hvordan de kan bidra til å gjøre deres arrangement til en suksess.

 

bryllupsfotografer.no

Oppland

 

Bare Frode Band

Lady & Landstryker'n

Bare Frode Band

Bare Frode Band, er et allsidig enmannsorkester som spiller musikk som spenner seg fra 50-tallet og frem til dagens hits - sanger du kjenner igjen! God erfaring fra bryllup.

Full profil

Lady & Landstryker'n

 

Lady & Landstryker`n er en etabelert duo med god erfaring. De spiller pop, swing, rock, ballader, country, norsk/svensk dansemusikk, og selvsagt gammeldans om det skulle være ønskelig.

Full profil

JUST4FUN

Joar Balstad

Just4fun

 

JUST 4 Fun er en rutinert duo, bosatt i Trondheim, med god erfaring fra å spille i bryllup.

Duoen består av Monica Brænden & Frode Rønningsbakk.

Full profil

Joar Balstad

 

Joar er en dreven og allsidig trubadur og spellemann. Han har god erfaring fra bryllup.

Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll.

Full profil

Ida Nikolaisen

Charlotte Wilhelmsen

Ida Nikolaisen - bryllup, musikk

 

25 år gammel kvinne som har mye erfaring med å synge i bryllup. Jeg både synger og spiller så prisen er lav.
Elsker å være en del av noe så fint, og har en stemme som er pen, men samtidig sterk. Har en spesiell klang som jeg har fått høre passer bra i bryllup.

Full profil

Charlotte Wilhelmsen

Ønsker du et personlig og vakkert sanginnslag i vielsen eller på bryllupsfesten? Charlotte Wilhelmsen er en profesjonell sanger som behersker flere sjangre (fra pop til klassisk) og tilpasser gjerne repertoaret til det enkelte bryllup.Full profil

Valborg Bakke

Seige Gubber

Valborg Bakke

 

Jeg er en allsidig vokalist med god stemmekontroll, som behersker et bredt spekter av sjangere. Jeg har mye erfaring med blant annet sang i bryllup, begravelser, kirkekonserter, gospelkor og musikalkonserter.

Full profil

Seige Gubber

 

Seige Gubber er en duo fra Nord-Odal. De spiller både taffelmusikk og til dans. Repertoaret er over 200 låter med variert gammaldans og dansemusikk til bryllupet.

Full profil

 

bryllupslokaler.net

Sponset lenke:
Ut å reise? Besøk Feriehotell.no for gode hotelltilbud