Knapp for registrer deg som artist

 

 

 

 

 

Maria Gilberg Spikkeland

lajdkfn

 

Artistnavn/band:

Maria Gilberg Spikkeland

Kort beskrivelse av artist/band:

Jeg er en sanger, pianist og låtskriver, med utdanning fra Griegakademiet i Bergen (klassisk piano), LIPA/"Paul McCartneyskolen" i Liverpool (pop/sang) og Complete Vocal Institute i København (sang). Jeg har lang erfaring med å opptre, og kan spille alt fra solosanger der jeg akkompagnerer med selv, til instrumentale innslag på piano, som f.eks inn- og utgangsmarsj, til å være forsanger og spille til fellessanger. Jeg har også et lite lydsystem som kan tas med om det trengs. Sjangemessig er jeg allsidig, fra pop, gospel, salmer, jazz og viser, til klassisk piano. Jeg kan øve inn det meste. Det aller viktigste er å synge og spille sanger som brudeparet ønsker å høre og har et spesielt forhold til. Jeg kan også stille med duettpartner om dere ønsker det. Ta gjerne kontakt hvis dere lurer på noe! Jeg gleder meg til å høre fra dere, og håper jeg kan hjelpe med å skape dagen dere drømmer om.

Referanser:

Malene og Raymond, 08.10.2016:

"Maria har en sjelfull, utrolig vakker stemme, og musikkinnslagene hennes var en stor grunn til at vielsen vår ble så stemningsfull og spesiell. Vi valgte to salmer med folkemusikkpreg, og de passet kjempebra til stemmen hennes. Etter at løftene ble avgitt sang hun "All of me" av John Legend, og hennes tolkning var helt fantastisk, full av sjel og innlevelse! Ellers er Maria veldig profesjonell og enkel å ha med å gjøre, helt fantastisk for et brudepar med litt nerver!"

Trine og Kim, 18.01.2018

Vi hadde en liten intim vielse (borgerlig) og Maria spilte piano før vi startet og sang to sanger under selve vielsen. Vi kontakten henne kun 2 uker i forkant, og en av sangene vi ønsket å ha, kunne hun ikke fra før av. Hun tok utfordringen på strak arm og lærte seg sangen og sang den helt nydelig. Dette var Maybe I'm amazed av Paul McCartney. I tillegg sang hun Fordi jeg elsker deg, den også helt nydelig og rørende. Vielsen hadde ikke blitt så stemningsfull hadde det ikke vært for sangene fra Maria. Vi anbefaler henne på det sterkeste!

Medlemmer:

1

Sjanger:

Allsidig

Minstepris:

Ta kontakt for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud

E-post:

Send epost

Hjemmeside:

Besøk hjemmesiden

Telefon:

Trykk for telefonnummer

Tar oppdrag på:

Oslo, Akershus og omegn, Agderfylkene og Rogaland, men kan også komme til resten av landet om det er ønskelig.Carmens verden app til barn

Tilbake