Knapp for registrer deg som artist

 

 

 

 

 

Kristine Humerfelt

 

Kristine Humerfelt

 

Artistnavn/band:

Kristine Humerfelt

Kort beskrivelse av artist/band:

Kristine er en profesjonell vokalist og låtskriver bosatt i Oslo. Med utdanning fra Liverpool Institute for Performing Arts (kjent som "Paul McCartney-skolen") og flere års erfaring som solist i både inn- og utland har Kristine vist at hun er en erfaren og dyktig musiker. Kristine tilpasser gjerne låtvalg og musikkinnslag etter deres ønsker. Hun kan stille med gitarist, pianist og/eller duettpartner til deres bryllup. Ta gjerne en titt innom hjemmesiden hennes for å høre mer av Kristines allsidige stemme.

Referanser: 

Silje og Anders, Vielse i Bekkelaget kirke, August 2015  

Kristine sang utrolig vakkert i vårt bryllup, og vi kan anbefale henne på det sterkeste. Hun har en imponerende CV, og er meget dyktig og profesjonell. Vi valgte sanger i samråd med henne, og resultatet ble utrolig bra. Dagen før bryllupet ble kirkens pianist syk, noe som kunne medført stress og bekymringer for oss som brudepar dagen før vi skulle gifte oss. Kristine løste dette på egenhånd uten å involvere oss, og ordnet med egen pianist. De øvde sammen til langt på kveld dagen før bryllupet, og ingen merket at pianisten var en stand-in som stilte opp på så kort varsel. En helt utrolig innsats fra dem begge.

Carina og Stian, Vielse i Høybråten kirke, 18. Juni 2016. 

Tusen takk for fantastisk sang i vår vielse lørdag 18 juni! Fikk gåsehud på "All of Me", og fikk mange gode tilbakemeldinger fra gjestene også.

Se You Tube klipp her:

https://www.youtube.com/watch?v=lXk7ZdPKuSI

Medlemmer:

1

Sjanger:

Allsidig

Minstepris:

Ta kontakt for en hyggelig samtale

E-post:

Send epost

Hjemmeside:

Besøk hjemmesiden

Telefon:

Trykk for telefonnummer

Tar oppdrag på:

Oslo og omegn

 

Tilbake