Knapp for registrer deg som artist

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Livemusikk eller DJ til bryllupet.

Her er oversikten over alle artistene på www.bryllupsartister.no

Bryllup og musikk hører sammen og bryllupsmusikken er viktig for de aller fleste brudepar. Bryllupsartister.no tilbyr en oversikt over artister som tar oppdrag i bryllup. Her finner du DJ eller livemusikk til både vielsen og bryllupsfesten. Velg mellom solister, blåsere, trubadurer, coverband, rock and roll eller mer tradisjonelle danseband. Bryllupsartister.no tilbyr et solid utvalget og er en av landets ledende aktører når det gjelder bryllupssangere og musikk til bryllup.

 

musikkartister.no


Alle artister:

 

1. Christina Halvorsen

Swing'it Dixieband

Christina Halvorsen

 

Utdannet fra den anerkjente Paul McCartney-skolen i Liverpool er Christina Halvosen det perfekte valget som solist til deres bryllup. Hun har lang erfaring fra vielser og med sin fantastiske stemme gjør hun sitt for at deres bryllup blir den drømmedagen dere håpet på.

Full profil

Swing it Dixieband

 

Swing'it Dixieband er Norges fresheste og hippeste gla'jazzband!

Bandet har de siste årene skapt skamgod stemning på alt fra store festivaler til jazzklubber, utested og puber, til bryllup, eventer og fester.

Full profil

Kristine Humerfelt

Just 4 Fun

Maria Gilberg Spikkeland

Kristine er en profesjonell vokalist og låtskriver bosatt i Oslo. Med utdanning fra Liverpool Institute for Performing Arts (kjent som "Paul McCartney-skolen"). Kristine tilpasser gjerne låtvalg og musikkinnslag etter deres ønsker. Hun kan stille med gitarist, pianist og/eller duettpartner til deres bryllup.

Valborg Bakke

 

JUST 4 Fun er en rutinert duo, bosatt i Skaun, med god erfaring fra å spille opp til fest og dans på ulike eventer, bursdager og andre tilstelninger.

Duoen består av Monica Brænden & Frode Rønningsbakk.

.

Full profil

Harriet Hildebrand Kjærnsrød

Hilde Holme

Solist til bryllup - hilde holme

 

Harriet spiller Euphonium (Baryton).

Ved å velge Harriet og hennes Euphonium(Baryton) i din vielse er du sikret en fantastisk atmosfære for ekteskapsinngåelsen. Instrumentet gir en unik lyd fyller hele rommet med sin vakre klang.

Full profil

Solist til bryllup - hilde holme

 

Hilde er profesjonell sanger med erfaring fra bl.a. bryllup, begravelse, julebord og show. Hun kommer gjerne med forslag til sanger hvis det er ønskelig. Hilde vil gjøre sitt ytterste for at seremonien blir slik brudeparet håper på.

Full profil

Duo-1

Henriette Vaagsnes

Duo-1

 

Duo-1 fra Trondheim tilbyr variert dansemusikk for et voksent publikum. Vi reiser rundt i hele Trøndelag og spiller slagere fra 60-tallet og opp til i dag. Vi gir festen det lille ekstra.

Full profil

Duo-1

 

Henriette Vaagsnes er en profesjonell sanger, som har lang erfaring med sangoppdrag i vielser. Hun er utdannet utøvende sanger ved Musikerutdanningen på NISS og Complete Vocal Institute, samt har flere år bak seg med klassisk og jazz privatundervisning.

Full profil

Charlotte Wilhelmsen

Rebekka Falck

Charlotte Wilhelmsen

Ønsker du et personlig og vakkert sanginnslag i vielsen eller på bryllupsfesten? Charlotte Wilhelmsen er en profesjonell sanger som behersker flere sjangre (fra pop til klassisk) og tilpasser gjerne repertoaret til det enkelte bryllup.Full profil

Rebekka Falck

 

Lina har over 20 års erfaring med alt fra.
Wallmans Salonger til ulike band, bryllup event og begravelser.
Med Linas allsidige bakgrunn,sørger hun for at dere får en fin, personlig og minneverdig musikkopplevelse til deres bryllup.

Full profil

Ingrid Grøvan - Solist

Heine og Greta

Ingrid Grøvan

 

Solist med klassisk utdannelse fra Griegakademiet i Bergen. Har god erfaring med å synge i bryllup. Ønsker å synge de sangene som betyr noe for dere - for å gjøre dagen deres perfekt!

Full profil

Valborg Bakke

 

Duo fra Bergen som spiller kjente og kjære låter fra de siste seks tiår.  Heine har lang erfaring med å spille i bryllup, firmafester, julebord, runde dager m.m. Greta er en utadvent frontfigur som alltid skaper liv og får folk ut på dansegulvet.

Full profil

Ingelin Dahl Helbø

Tom Johan Eriksen

Ingelin Dahl Helbø

 

Ingelin er en profesjonell sanger og sangpedagog, med sans for vakre ballader og sterk formidling. Ingelin spiller piano selv, men kan også stille med gitarist, kor eller andre ønskelige sammensetninger i deres bryllup.

Full profil

Ingelin Dahl Helbø

 

Tom Johan er et enmannsorkester med lang erfaring med å spille i bryllup. Kan spille opp til danse på kvelden, men spiller gjerne også musikk til sangene under middagen og taffelmusikk til maten.

Full profil

Andreas Harket

Lina Oftebro

Midtlivskrisa

 

Andreas Harket er en erfaren og etterspurt artist, pianist, sanger, trompetist og gitarist. Han har i en årrekke gledet brudepar med sin enorme musikalitet. Under vielsen eller festen, taffelmusikk, soloinnslag, musikk til brudevalsen, partymusikk på kvelden der han tar med band.

Full profil

Marit Drivenes

 

Lina har over 20 års erfaring med alt fra.
Wallmans Salonger til ulike band, bryllup event og begravelser.
Med Linas allsidige bakgrunn,sørger hun for at dere får en fin, personlig og minneverdig musikkopplevelse til deres bryllup.

Full profil

Seige Gubber

Maria Gilberg Spikkeland

Seige Gubber

 

Seige Gubber er en duo fra Nord-Odal. De spiller både taffelmusikk og til dans. Repertoaret er over 200 låter med variert gammaldans og dansemusikk til bryllupet.

Full profil

Maria Gilberg Spikkeland

Jeg er en sanger, pianist og låtskriver. Jeg har lang erfaring med å opptre, og kan spille alt fra solosanger der jeg akkompagnerer med selv, til instrumentale innslag på piano, som f.eks inn- og utgangsmarsj, til å være forsanger og spille til fellessanger.Full profil

DotCom Nina & Jack

Joachim Rostrup - Trubadur

Dotcom

 

Dotcom Nina & Jack, et sikker valg for en stemningsfull aften og et flott bryllup. Musikken spenner fra de tøffeste hit-låter og ny listepop via 80 - tallsmusikk til rolige ballader og visesang. Felles for alle låtene er at publikum kjenner dem og synger og danser med.

Full profil

Joachim Rostrup

 

Joachim Rostrup er en erfaren trubadur som gjerne spiller opp til dans og skaper god stemning i deres bryllup i hele Rogaland. Han spiller mye norsk rock og det viser seg alltid å være en stor suksess!

Full profil

Valborg Bjerkreim

Maria Riisnæs

Valborg Bakke

 

Valborg Bjerkreim er en profesjonell vokalist med lang erfaring fra sang i vielser og bryllup. Hun har god stemmekontroll og behersker et bredt spekter av sjangre. Hun akkompagnerer seg selv på piano, og spiller og synger aller helst brudeparets ønskelåter, for å gjøre dagen mest mulig personlig for brudeparet

Full profil

maria riisnæs

Elin Maria Riisnæs er en solist som spesialiserer seg i klassisk og jazzsanger.

Full profil

Midtlivskrisa

Ida Nikolaisen

Midtlivskrisa

 

Lett og ledig gitar-duo fra Vestfold bestående av sjarmørene og 1972 modellene Henrik Eriksen (Gitar, sang) & Roy Martin Edvardsen (Gitar, sang), som spiller et bredt utvalg av nye og gamle coversanger til fest og dans.

Bredt repertoar som passer flott til et bryllup.

Full profil

The Entertainer

 

Ida Nikolaisen har bred erfaring med sang og musikk, og har sunget i bryllup i flere år. Hun tilpasser seg etter deres ønsker og skaper et rørende og stemningsfullt bidrag til den store dagen. 

Full profil

Bare Frode Band

Ida Gudim

Bare Frode Band

Bare Frode Band, er et allsidig enmannsorkester som spiller musikk som spenner seg fra 50-tallet og frem til dagens hits - sanger du kjenner igjen! God erfaring fra bryllup.

Full profil

Bare Frode Band

Ida Gudim er en profesjonell sanger og hennes nyanserike stemme skaper allerede inntrykk hos sitt publikum. Med Ida som solist i ditt bryllup er du sikret en uforglemmelig opplevelse og en fantastisk atmosfære i deres vielse.

Full profil

DJ Keith - erfaren DJ i Rogaland

Cecilie Nesstrand

DJ Keith - Absolute party

 

DJ Keith er en profesjonell og erfaren DJ og entertainer. Han har god erfaring med å skape fantastik stemningen på den store bryllupsdagen. Er velkjent i Stavanger og en av byens mest ettertraktende DJ'er.

Full profil

Cecilie NEsstrand

Cecilie er en solist med lang og god erfaring. Hun har sunget i mange vielser og vært med på å skape den perfekte stemningen for brudeparet i deres bryllup.

 

Skal du gifte deg? Forsterk det magiske øyeblikket med solosang fra Cecilie.

Full profil

Sofia Rentzhog

Duoen Fair Play

Sofia Rentzhog

 

Sofia er utdannet klassisk pianist. Hun har bred erfaring med alt fra solokonserter til bryllup, begravelse og dåp. Hvis ønskelig kan hun ta med seg en sanger eller en instrumentalist.

Full profil

Duoen Fair Play

 

Et bryllup er en stor dag for de som skal gifte seg. Alt fra catering til musikk må klaffe 100%. Skal du arrangere Bryllup i Bergen er vi de rette til å ta oss av underholdningen.

Full profil

HUGOLF

Kjersti Grov - Solo eller med band

Joar Balstad

 

HUGOLF har lang erfaring fra en rekke spillejobber. Som trubadur har han et repertoar som består av halvparten norsktekstet musikk og halvparten internasjonale låter.

Full profil

Kjersti Grov

 

Kjersti Grov har sunget i over 35 år. Hun har efaring både fra solo, band, kor, og opera. I bryllup kan hun enten stille alene eller ta med seg opp til 4 personer og dermed stille med fullt band.

Full profil

Chili

Perfect Day

Chili

 

Chili spiller fengende gla`musikk for et voksent publikum. Repertoaret består hovedsakelig av TOPP hits de siste 50 åra. Veldig god erfaring fra mange bryllup.

Full profil

Perfect Day

 

Perfect Day spiller sangene du kjenner igjen fra 50-tallet og frem til i dag fremført med særdeles god musikalitet og glød!

De kan også spille i vielsen og framføre taffelmusikk.

Full profil

Joar Balstad

Inger Lill Holten

Joar Balstad

 

Joar er en dreven og allsidig trubadur og spellemann. Han har god erfaring fra bryllup.

Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll.

Full profil

Valborg Bakke

 

Inger Lill elsker å synge i bryllup. Hun har vokst opp med musikk rundt seg og har sunget i vielser og i bryllupsfester siden 2000.

Inger Lill er en person som liker å gi glede og ønsker å være med på å gjøre deres bryllupsdag spesiell. Hun har en nydelig tilstedeværelse når hun synger

Full profil

Karin Eckhoff Holsvik

Arve Hage Grytbakk

Bare Frode Band

Karin er pianist og vokalist, og var pianist på Julemorgen i 2009 og 2016. Ho spelar gjerne både klassisk, pop og jazz.

Karin kan tilby musikkinnslag i vigsla, taffel under middagen, akkompagnering til allsongar, samt stille med fullt band.

Full profil

Valborg Bakke

 

Er du ute etter en helaften med mest mulig musikk og minst mulig prat og klovnerier? Da er trubadur Arve Hage Grytbakk noe for deg.

Med Arve får du alt fra 50-tallets rockabilly hits fra Elvis og Little Richard til norske sangskatter fra blant andre Hellbillies og Åge Aleksandersen.

Full profil

Susanne og Trond Kleven

Byron Williams Jr.

Susanne Kleven

 

Ekteparet Susanne og Trond Akerø-Kleven har i flere år sunget og spilt i bryllup, firmafester, bursdager og begravelser.

Hver for seg, eller sammen, kan de være med på å skape en perfekt bryllupsdag.

Full profil

Pedersang

 

Byron Williams har en av Norges beste soulstemmer. Byron er opprinnelig fra USA, men har bodd i Europa i 22 år. Han var tidligere medlem av legendariske The Drifters og har opptrått på flere av Norges festivaler og i flere show/events. Han har 15 års erfaring fra flere bryllup.

Full profil

Tom Arnes Duo

Ingrid Frøsland

Tom Arnes Duo

En duo som spiller god dansemusikk for et voksent publikum. God erfaring fra bryllup. De vet hva som skal til for å få fart på dansegulvet.

Full profil

Ingrid Frøsland

 

Jeg er en allsidig sanger og låtskriver, som har lang erfaring med å opptre. Jeg er spesielt vant til å spille i vielser, men kan også spille akustiske låter til middager eller fester, samt i begravelser.

Full profil

   
       
   
       

 

bryllupslokaler.net