Knapp for registrer deg som artist

 

 

 

 

 

 

webdesign

Feriehotell.no

 

 


 

Livemusikk eller DJ til bryllupet.

Her er oversikten over alle artistene på www.bryllupsartister.no

Bryllup og musikk hører sammen og bryllupsmusikken er viktig for de aller fleste brudepar. Bryllupsartister.no tilbyr en oversikt over artister som tar oppdrag i bryllup. Her finner du DJ eller livemusikk til både vielsen og bryllupsfesten. Velg mellom solister, blåsere, trubadurer, coverband, rock and roll eller mer tradisjonelle danseband. Bryllupsartister.no tilbyr et solid utvalget og er en av landets ledende aktører når det gjelder bryllupssangere og musikk til bryllup.

 

musikkartister.no


Alle artister:

 

1. Christina Halvorsen

Maria Gilberg Spikkeland

Christina Halvorsen

 

Utdannet fra den anerkjente Paul McCartney-skolen i Liverpool er Christina Halvosen det perfekte valget som solist til deres bryllup. Hun har lang erfaring fra vielser og med sin fantastiske stemme gjør hun sitt for at deres bryllup blir den drømmedagen dere håpet på.

Full profil

Maria Gilberg Spikkeland

Jeg er en sanger, pianist og låtskriver. Jeg har lang erfaring med å opptre, og kan spille alt fra solosanger der jeg akkompagnerer med selv, til instrumentale innslag på piano, som f.eks inn- og utgangsmarsj, til å være forsanger og spille til fellessanger.Full profil

DJ Keith - erfaren DJ i Rogaland

Cecilie Nesstrand

DJ Keith - Absolute party

 

DJ Keith er en profesjonell og erfaren DJ og entertainer. Han har god erfaring med å skape fantastik stemningen på den store bryllupsdagen. Er velkjent i Stavanger og en av byens mest ettertraktende DJ'er.

Full profil

Cecilie NEsstrand

Cecilie er en solist med lang og god erfaring. Hun har sunget i mange vielser og vært med på å skape den perfekte stemningen for brudeparet i deres bryllup.

 

Skal du gifte deg? Forsterk det magiske øyeblikket med solosang fra Cecilie.

Full profil

Sofia Rentzhog

Duoen Fair Play

Sofia Rentzhog

 

Sofia er utdannet klassisk pianist. Hun har bred erfaring med alt fra solokonserter til bryllup, begravelse og dåp. Hvis ønskelig kan hun ta med seg en sanger eller en instrumentalist.

Full profil

Duoen Fair Play

 

Et bryllup er en stor dag for de som skal gifte seg. Alt fra catering til musikk må klaffe 100%. Skal du arrangere Bryllup i Bergen er vi de rette til å ta oss av underholdningen.

Full profil

Ingrid Grøvan - Solist

4NOIA - strykekvartett

Ingrid Grøvan

 

Solist med klassisk utdannelse fra Griegakademiet i Bergen. Har god erfaring med å synge i bryllup. Ønsker å synge de sangene som betyr noe for dere - for å gjøre dagen deres perfekt!

Full profil

4noia - strykekvartett

 

4NOIA er en profesjonell internasjonal strykekvartett. Vi har vårt eget repertoire, men tilpasser oss også brudeparet og spiller det dere måtte ønske i deres bryllup.

Full profil

Chili

Perfect Day

Chili

 

Chili spiller fengende gla`musikk for et voksent publikum. Repertoaret består hovedsakelig av TOPP hits de siste 50 åra. Veldig god erfaring fra mange bryllup.

Full profil

Perfect Day

 

Perfect Day spiller sangene du kjenner igjen fra 50-tallet og frem til i dag fremført med særdeles god musikalitet og glød!

De kan også spille i vielsen og framføre taffelmusikk.

Full profil

Joar Balstad

Inger Lill Holten

Joar Balstad

 

Joar er en dreven og allsidig trubadur og spellemann. Han har god erfaring fra bryllup.

Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll.

Full profil

Valborg Bakke

 

Inger Lill elsker å synge i bryllup. Hun har vokst opp med musikk rundt seg og har sunget i vielser og i bryllupsfester siden 2000.

Inger Lill er en person som liker å gi glede og ønsker å være med på å gjøre deres bryllupsdag spesiell. Hun har en nydelig tilstedeværelse når hun synger

Full profil

Swing'it Dixieband

Trio Vario

Swing it Dixieband

 

Swing'it Dixieband er Norges fresheste og hippeste gla'jazzband!

Bandet har de siste årene skapt skamgod stemning på alt fra store festivaler til jazzklubber, utested og puber, til bryllup, eventer og fester.

Full profil

Trio Vario

 

Gjør dagen deres unik! Vi er en klassisk kammermusikktrio i den spennende kombinasjonen sang, klarinett og piano. I tillegg benytter vi oss gjerne av våre bonusinstrumenter bassklarinett, leirfløyter, bukkehorn og klokkespill som krydrer uttrykket

Full profil

Ingelin Dahl Helbø

Byron Williams Jr.

Ingelin Dahl Helbø

 

Ingelin er en profesjonell sanger og sangpedagog, med sans for vakre ballader og sterk formidling. Ingelin spiller piano selv, men kan også stille med gitarist, kor eller andre ønskelige sammensetninger i deres bryllup.

Full profil

Pedersang

 

Byron Williams har en av Norges beste soulstemmer. Byron er opprinnelig fra USA, men har bodd i Europa i 22 år. Han var tidligere medlem av legendariske The Drifters og har opptrått på flere av Norges festivaler og i flere show/events. Han har 15 års erfaring fra flere bryllup.

Full profil

Tom Arnes Duo

Guro Høimyr

Tom Arnes Duo

En duo som spiller god dansemusikk for et voksent publikum. God erfaring fra bryllup. De vet hva som skal til for å få fart på dansegulvet.

Full profil

Guro Høimyr

Guro Høimyr er profesjonell sanger, som har lang erfaring med å synge i bryllup. Har dere kanskje en spesiell sang som bare er "deres"? Guro imøtekommer deres ønsker.

Full profil

Jill Larsdotter

Arnstein Klovning

Jill Larsdotter

 

Svenskfødte Jill Larsdotter er profesjonell sanger med en bred musikalsk erfaring.

Hun har lang erfaring med å synge i bryllup, og har i en årrekke vært solist i store og små sammenheng.


Det ligger Jill varmt om hjertet å få bidra musikalsk til å gjøre Deres store dag ennå mer spesiell.

Full profil

NOFAKE - Arnstein Klovning - Musikk til bryllup

 

Allsidig og erfaren musikar tek gjerne oppdraget med å skapa stemning akkurat hjå deg
i ditt bryllup.
Som enmannsband spelar eg både keyboard og
gitar i tillegg
til vokal - og trekkspel. Spelar gammalpop,
country, rock,
pop, disco, gammaldans,
 svensk, taffel osv - kort sagt det meste!

Full profil

Duo-1

HUGOLF

Duo-1

 

Duo-1 fra Trondheim tilbyr variert dansemusikk for et voksent publikum. Vi reiser rundt i hele Trøndelag og spiller slagere fra 60-tallet og opp til i dag. Vi gir festen det lille ekstra.

Full profil

Joar Balstad

 

HUGOLF har lang erfaring fra en rekke spillejobber. Som trubadur har han et repertoar som består av halvparten norsktekstet musikk og halvparten internasjonale låter.

Full profil

John Almaas

Arve Hage Grytbakk

Jackpot

 

Plateartist som opptrer i brylluper, fest og konserter. Har egne låter, men covrer alt fra Robbie Williams til Bon Jovi

Full profil

Valborg Bakke

 

Er du ute etter en helaften med mest mulig musikk og minst mulig prat og klovnerier? Da er trubadur Arve Hage Grytbakk noe for deg.

Med Arve får du alt fra 50-tallets rockabilly hits fra Elvis og Little Richard til norske sangskatter fra blant andre Hellbillies og Åge Aleksandersen.

Full profil

Kjersti Grov - Solo eller med band

Ingrid Frøsland

Kjersti Grov

 

Kjersti Grov har sunget i over 35 år. Hun har efaring både fra solo, band, kor, og opera. I bryllup kan hun enten stille alene eller ta med seg opp til 4 personer og dermed stille med fullt band.

Full profil

Ingrid Frøsland

 

Jeg er en allsidig sanger og låtskriver, som har lang erfaring med å opptre. Jeg er spesielt vant til å spille i vielser, men kan også spille akustiske låter til middager eller fester, samt i begravelser.

Full profil

Karin Eckhoff Holsvik

Charlotte Wilhelmsen

Bare Frode Band

Karin Eckhoff Holsvik er utdanna pianist, samt at ho syng og spelar saxofon. Ho spelar gjerne både klassisk, pop og jazz.
Karin kan tilby musikkinnslag i vigsla, taffel under middagen, akkompagnering til allsongar, samt stille med fullt band..

Full profil

Charlotte Wilhelmsen

Ønsker du et personlig og vakkert sanginnslag i vielsen eller på bryllupsfesten? Charlotte Wilhelmsen er en profesjonell sanger som behersker flere sjangre (fra pop til klassisk) og tilpasser gjerne repertoaret til det enkelte bryllup.Full profil

Bare Frode Band

Anette Miwa

Bare Frode Band

Bare Frode Band, er et allsidig enmannsorkester som spiller musikk som spenner seg fra 50-tallet og frem til dagens hits - sanger du kjenner igjen! God erfaring fra bryllup.

Full profil

Anette Miwa - Solist bryllup

 

Anette er en klassisk trent vokalist som synger pop, r&b og viser. Miwa elsker å synge vakre, sterke ballader, som kan være med på å gjøre bryllupet enda mer magisk og stemningsfullt.

Full profil

Martin Jarl Velsin

Lina Oftebro

Martin Jarl Velsin

 

Martin Jarl Velsin har, tross sin unge alder, flere års erfaring som pianoentertainer, taffelpianist og bandleder. Martin kan tilby en rekke typer underholdning til bryllupet, blant annet taffelmusikk til ankomst og middag samt spille opp til dans og allsang

Full profil

Marit Drivenes

 

Lina har over 20 års erfaring med alt fra.
Wallmans Salonger til ulike band, bryllup event og begravelser.
Med Linas allsidige bakgrunn,sørger hun for at dere får en fin, personlig og minneverdig musikkopplevelse til deres bryllup.

Full profil

Susanne og Trond Kleven

Maria Riisnæs

Susanne Kleven

 

Ekteparet Susanne og Trond Akerø-Kleven har i flere år sunget og spilt i bryllup, firmafester, bursdager og begravelser.

Hver for seg, eller sammen, kan de være med på å skape en perfekt bryllupsdag.

Full profil

maria riisnæs

Elin Maria Riisnæs er en solist som spesialiserer seg i klassisk og jazzsanger.

Full profil

DotCom Nina & Jack

Guro Lødemel

Dotcom

 

Dotcom Nina & Jack, et sikker valg for en stemningsfull aften og et flott bryllup. Musikken spenner fra de tøffeste hit-låter og ny listepop via 80 - tallsmusikk til rolige ballader og visesang. Felles for alle låtene er at publikum kjenner dem og synger og danser med.

Full profil

Guro Lødemel

 

Guro har en nydelig stemme og er en ettertraktet sangsolist i bryllup. Hun jobber fulltid som profesjonell sanger, og har lang erfaring som solist og sanger i bryllup. Guro synger alt fra klassiske stykker til viser, pop, musikal, salmer og jazzlåter. Her er det fritt fram å velge det dere liker best.

Full profil

Valborg Bjerkreim

Seige Gubber

Valborg Bakke

 

Jeg er en allsidig vokalist med god stemmekontroll, som behersker et bredt spekter av sjangere. Jeg har mye erfaring med blant annet sang i bryllup, begravelser, kirkekonserter, gospelkor og musikalkonserter.

Full profil

Seige Gubber

 

Seige Gubber er en duo fra Nord-Odal. De spiller både taffelmusikk og til dans. Repertoaret er over 200 låter med variert gammaldans og dansemusikk til bryllupet.

Full profil

Midtlivskrisa

Hilde Holme

Midtlivskrisa

 

Lett og ledig gitar-duo fra Vestfold bestående av sjarmørene og 1972 modellene Henrik Eriksen (Gitar, sang) & Roy Martin Edvardsen (Gitar, sang), som spiller et bredt utvalg av nye og gamle coversanger til fest og dans.

Bredt repertoar som passer flott til et bryllup.

Full profil

Solist til bryllup - hilde holme

 

Hilde er profesjonell sanger med erfaring fra bl.a. bryllup, begravelse, julebord og show. Hun kommer gjerne med forslag til sanger hvis det er ønskelig. Hilde vil gjøre sitt ytterste for at seremonien blir slik brudeparet håper på.

Full profil

Joachim Rostrup - Trubadur

Julie Ervik

Joachim Rostrup

 

Joachim Rostrup er en erfaren trubadur som gjerne spiller opp til dans og skaper god stemning i deres bryllup i hele Rogaland. Han spiller mye norsk rock og det viser seg alltid å være en stor suksess!

Full profil

Julie Ervik

 

Julie Marie Ervik ble kjent som "Norges svar på Adele" da hun deltok i TV-programmet «The Voice» i 2015. Julie har lang erfaring som solist, både i vielser og bryllupsfester.

Full profil

Tom Johan Eriksen

 
Tom Johan Eriksen

 

Enmannsorkester med lang erfaring fra bryllup. Spiller dansemusikk på kvelden og taffel til maten.

I pausene tilbyr Tom Johan karaoke og konkurranser hvis kunden ønsker det.

Full profil

   

 

bryllupslokaler.net

Sponset lenke:
Ut å reise? Besøk Feriehotell.no for gode hotelltilbud