Bio

 Rebekka Falck er et ypperlig valg av musiker enten det er bryllup, dåp, bursdag eller et annet selskap du og dine planlegger. Hun stiller med el-piano, eget lydutstyr og fremfører dine favorittsanger på en varm og vakker måte. Falck har spilt over 100 konserter på alt fra Kongsberg jazzfestival til eldrehjem og hagebryllup. Canalstreet festival har omtalt henne som «en sørlandsperle». Rebekka tar gladelig imot ønskelåter, er fleksibel og leverer en god musikkopplevelse.

TILBAKEMELDINGER OG REFERANSER:

«Hei Rebekka. Vi ønsker og anbefale deg på det varmeste! Du har vært god å samarbeide med i forkant av konserten , og du sang vakkert og nydelig på vår bryllupsdag . Din varme personlighet var som en magnet på de små barna i bryllupet og du tok de med i både sang og når du spilte på keyboardet !  Vi fikk tilbakemelding at du minnet om Marit larsen og det var unikt hvordan du formidlet sangene ! Takk for flott mini konsert til vårt bryllup.» (Jorunn og Thomas Bergqvist, juni 2021)

«Det ble en fantastisk stemningsfull prikk over i-en på min fars 70-årsfeiring. Det var ikke et tørt øye å se og vi har alle fått et minne for livet. Vi er alle dypt imponert over det du leverte, både musikk og tilstedeværelse». (Thor Kristian Korsvold, Juli 2021)

«Rebekka har en fantastisk sangstemme og gjorde vår datters navnefest helt perfekt! I tillegg er hun enkel å samarbeide med, løsningsorientert og selvhjulpen. Dette var noe som betydde mye for oss på dagen til vår datter, hvor vi selv hadde masse annet å tenke på. Jeg kan virkelig anbefale Rebekka, og kommer garantert til å leie henne inn ved flere anledninger!» (Sonja Næss, Spa manager.)

«Vi ønsker å takke deg for en nydelig gjennomføring i kirken! Det var umulig å holde tårene tilbake når du sang – helt magisk. Både vi og gjestene syns du var fantastisk flink og dyktig». -(Vibeke og Martin, Skien, 2020.)

Rebekka Falk’s klare og sterke stemme, hennes dybde I uttykket av de poetiske tekstene, kan lett dra deg inn roen og skjønnheten som reflekterer verdenen rundt hennes person, hennes sjel og hennes liv. (GBOB Scandinavia)

Vi hadde det kjempeflott i går. Både kona og meg og nesten alle gjestene fikk tårene i øynene fordi sangen du sang var så fine. Det sitter godt i hjertet våre. Igjen hjertelig takk for en fin opplevelse du ga oss på vår store dag. – Chansour Kim & Henrik Wikjord, mars 2022

Sjanger

Pop, jazz, folk, salmer

Antall medlemmer

1

Tar oppdrag i

Agder

E-post

Telefon

47302096

Minstepris

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Youtube

Nettside