Bio

Jeg er en allsidig sanger, artist og låtskriver, som har lang erfaring med å opptre. Jeg holder til midt i Oslo hvor jeg jobber med musikk, og har utdanning fra både Norges Musikkhøgskole og The Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA).

Jeg er spesielt vant til å spille i vielser, men kan også spille akustiske låter til middager eller fester, samt i begravelser. Jeg spiller gitar og kan dermed akkompagnere meg selv på den måten, eller så kan jeg stille med pianist eller spille sammen med organist. Jeg kan også stille med andre musikere (fullt band) om dette skulle være ønskelig. Duetter eller låter med koring vil også la seg gjøre, både med kvinnelig og mannlig vokalist.

Når det kommer til sjanger er jeg veldig allsidig. Det viktigste for meg er å synge låter som brudeparet eller arrangørene ønsker å høre, og dermed er jeg åpen for de aller fleste låter. Jeg har et bredt repertoar, og kan øve inn det meste. Det fineste jeg vet er å synge de låtene dagens hovedpersoner aller helst vil høre!

Jeg befinner meg som oftest på Østlandet, men jeg har ofte mulighet til å ta på meg oppdrag på Sørlandet også. Det er bare å spørre, så finner vi nok en løsning sammen!

Ta gjerne kontakt hvis det er noe dere lurer på! Jeg håper å kunne være med på å oppfylle mange brudepars ønsker for akkurat sin dag, og jeg gleder meg til å høre fra dere!

Karoline og Tor Gunnar:

«Tusen hjertelig takk for at du gjorde vielsen vår utrolig vakker og akkurat så fin som vi hadde drømt om! Faktisk enda finere, når jeg tenker meg om. Vi, og alle gjestene var ekstremt imponerte, og mange lurte på om du hadde gitt ut plate, for da ville de løpe og kjøpe den! Du er fantastisk flink, og vi likte din versjon av sangene vel så bra som originalene. Igjen, tusen takk!»

Sofie og Kenneth:

«Tusen hjertelig takk for at du spilte i vielsen vår! Det var helt nydelig, og satt virkelig den stemingen vi ønsket oss! Det var absolutt den beste delen av hele vielsen utenom da vi sa «ja» 🙂 Du aner ikke hvor mange komplimenter du fikk resten av kvelden! Folk ble helt satt ut. «Hvem var dette?» «Hvor fant dere henne?» Vi la inn masse godord og anbefalinger 🙂 Igjen, tusen hjertelig takk, og lykke til videre med musikken din! Du er helt unik :)»

Helene og Svein Tore:

«I vår vielse hadde vi gleden av at Ingrid Frøsland spilte og sang to sanger! Den første sangen var en personlig vri med sørlandsdialekt av Halvdan Sivertsens vise ‘Kjærlighetsvisa’, og det ble et nydelig akustisk innslag! Den andre sangen var ‘All Of Me’ av John Legend, og denne ble sunget som duett sammen med Marie Skåland Skretting. Vi er utrolig takknemlige for Frøslands vakre stemme som passer veldig, veldig godt sammen med hennes akustiske gitar. Det gjorde vielsen ekstra flott!»

Marie og Anders:

«Vi var så heldige at vi fikk Ingrid Frøsland og Marius Granberg Rekstad til å synge og spille i bryllupet vårt, 23. August. Det ble en fantastisk vielse og sangerne fikk utrolig mye skryt av de andre gjestene i bryllupet. I forkant valgte vi sanger, og Ingrid var tydelig på at de kunne synge hva som helst, siden det var vår dag. Begge to er meget allsidige og erfarne musikere som gjerne gjør sanger med en «ny» vri om det er ønskelig. De har også den styrken at de kan kompe og kore for hverandre, og stemmene passer veldig godt sammen! De har også en fin og varm utstråling, noe vi syns er viktig i en vielse. Vi er kjempefornøyde med hele opplevelsen, og kan varmt anbefale dem videre!»

Sjanger

Allsidig

Antall medlemmer

1-2

Tar oppdrag i

Oslo, Viken og Agder

E-post

Telefon

94365988

Minstepris

Ta kontakt for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud

Youtube

Facebook